De EvenementAssistent op uw website

<< Klik voor de inhoudsopgave >>

Navigatie  »Geen voorgaande onderwerpen«

De EvenementAssistent op uw website

Hier geven we aan hoe u de EvenementAssistent kunt inpassen in uw website.

Evenement­Assistent centraal

Door met de EvenementAssistent te gaan werken, heeft u ermee ingestemd dat de EvenementAssistent de enige methode is om evenementen te melden of een vergunning aan te vragen. Alleen op deze manier ontstaat een sluitend systeem rond Evenementen en is de hele communicatieketen rond een evenement digitaal.

In een overgangsfase kan het zijn dat u voor uitzonderingsgevallen nog een papieren aanvraag toestaat. Echter, het kan (zeker op termijn) voor de gemeente nuttig zijn om evenementenmakers die een aanvraag op papier doen omdat ze onvoldoende digivaardig zijn, eenmalig in een gezamenlijke sessie te leren werken met de EvenementAssistent.

Zolang u nog alternatieve aanvraagmethoden hanteert, dient u deze evenementen zelf via de Regelhulp toe te voegen aan de EvenementAssistent. Alleen dan kunnen uw adviesdiensten via de EvenementAssistent advies geven over deze evenementen.

Website

De standaardmethode voor het koppelen van de EvenementAssistent aan uw website is het vervangen van uw eventuele huidige e-formulier door een link naar de EvenementAssistent Regelhulp.

De generieke link is https://ea.impactive.nl maar voor elke gemeente is een specifieke startpagina aanwezig in het formaat:
http://ea.impactive.nl /Default.aspx?BID=[GEMEENTECODE]

De exacte deeplink kunt u vinden in het menu Beheer->Ons Beleid->Intro. Daar kunt u ook de standaardtekst op het beginscherm van de Regelhulp aanpassen.

Zie voor meer informatie: Configuratie van uw beleid

Geavanceerde koppeling met website

Voor een meer geavanceerde koppeling met uw website zoals aanpassen van huisstijl of embedden van de EvenementAssistent in uw eigen website, kunt u met Decos contact opnemen. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Koppelingen met gemeentelijke systemen

De EvenementAssistent bevat een standaard StUF-zaken (Zaak-DMS en Zaak) koppeling voor het doorsturen van aanvragen en mutaties naar uw zaak- of backoffice systemen. Deze voldoet aan de eisen van KING. Neem voor meer informatie contact op met Decos